Werken bij Huygens Engineers

Over ons

Huygens Engineers lost werktuigbouwkundige problemen op en ontwerpt en valideert innovatieve componenten en systemen voor klanten en met klanten.

Onze kernexpertise is geavanceerde werktuigbouw waar slimme oplossingen en/of geavanceerde berekeningen een rol spelen.

Voorbeelden zijn kostprijsreducties en levensduur verbetering van hoogwaardige kleine componenten waaronder sensors, het ontwikkelen van nieuwe generatie voedseltransportsystemen, het ontwikkelen van getijdenturbines, het betrouwbaar krijgen van scheepsvoortstuwers, het ontwikkelen van simulatiemodellen en software tools voor verschillende toepassingen

Onze grootste klantenclusters bevinden zich in de voedselindustrie en in Offshore/Marine. Wij zijn meer competentie-gericht dan industrie-gericht, en werken slechts voor één klant per toepassingssegment. Dit beleid stelt kennis veilig voor onze klanten en bevordert kruisbestuiving vanuit overige gebieden.

Wij ontzorgen R&D afdelingen zodat men zich kan bezigen met nog sneller leveren van innovatie, en minder werkdruk en vertraging ervaart met operationele aspecten. We kunnen omgaan met groeiende inzichten tijdens het proces, zowel op technisch als op functioneel vlak; dat is ook waar ontwikkeling over gaat.

Huygens Engineers heeft op 1.1.2020 14 ingenieurs in dienst met verschillende opleidingsniveaus en hoeveelheid ervaring (1 PhD, 8 MSc en 5 BSc met gemiddeld 10 jaar ervaring).

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt