Werken bij Huygens Engineers

Wij bieden een stimulerende werkomgeving voor engineers zowel op Bachelor-niveau als op Masterniveau, met een cultuur waarin we resultaatgerichtheid en theoretische onderbouwing in evenwicht houden. Ieder werkt samen met collega's, klanten en technische partners in één of soms meerdere multidisciplinaire teams. De intensiteit van samenwerking wordt beïnvloed door zowel de aard van het project, het vakgebied als door de persoonlijkheid van ieder.

Huygens Engineers beweegt zich op gebied van Engineering, Technische ontwikkelingen, Product engineering, Product ontwikkeling, Technologie ontwikkeling, Montage en afnamebegeleiding, het leveren van prototypes, meetprogramma's en aanverwante diensten. Ons vakgebied behelst mechatronica, aandrijftechniek, stromingsleer, aansturing en scheepsvoortstuwing. Wij dienen klanten in de scheepvaart, in de voedingsmiddelenindustrie en in de duurzame energie-branche, hoewel andere industrieën ook vertegenwoordigd zijn. We bieden een boeiende combinatie van breedte en diepte aan ingenieurs met een nieuwsgierige, open, gedisciplineerde en praktische geest. 

We ondersteunen persoonlijke ontwikkeling door middel van:

  • Gestructureerde competentieontwikkeling, zowel technisch inhoudelijk als projectsturend
  • Coaching in mechanismen die spelen bij effectief werken en werktevredenheid 
  • Snelle technische groei
  • Gerichte training
  • Gebruik maken van de specifieke individuele kwaliteiten van ieder, maar wel binnen het kader van eisen dat gesteld wordt aan gebruikelijke technische profielen 

Wij bieden:

  • Concurrerend salaris en marktconforme pensioenvoorziening
  • Maatwerk in het aantal betaalde verlofdagen
  • Voor de meeste functies: beperkt reizen en werk in onze eigen locaties 
  • De mogelijkheid tot partner worden in het bedrijf, op basis van een bewezen toegevoegde waarde

Uiteindelijk gaat het ook vooral over of Huygens Engineers als thuis op je werk kan gaan voelen. Wij denken dat wij hier meestal goed voor kunnen zorgen.

Stuur sollicitatiebrieven met CV per post, of vul het contactformulier in om een ​​e-mailadres te krijgen waarnaar geantwoord kan worden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt