Production method and production of a series of flapping foils for ship propulsion with span-wise stiffness and specified chord-wise bending by Huygens Engineers

Lab-modellen en prototypes

Huygens Engineers is bereid labmodellen of prototypes aan te nemen. Dit is vooral het geval wanneer uitgebreid testen, inregelen en validatie nodig zijn, of wanneer het project een weinig voorkomende combinatie van disciplines met zich mee brengt. Deze aanpak verhoogt de betrokkenheid bij het project en is de meest effectieve manier om snelle lering te faciliteren bij alle betrokken partijen.  

Evengoed kunnen wij nul series aannemen. Zoals bij labmodellen vinden wij deze taak aantrekkelijk wanneer de technische ontwikkeling een bijzondere samenvoeging van disciplines inhoudt. Samen met de klant zullen we het ontwerp van het prototype verbeteren vanuit de perspectieven van functionaliteit en betrouwbaarheid. Een belangrijk deel van het werk richt zich gebruikelijk op de beperking van productiekosten en de daarvoor geschikte productiemethodes. Het produceren en organiseren van nul series gaat meestal gepaard met het uitvoeren van een systematisch meet- en testprogramma.
 
In de banner is een afbeelding te zien van een productiemethode voor een reeks vinnen voor het meten van de efficiëntie van oscillerende scheepsvoortstuwing bij MARIN. De desbetreffende vinnen zijn stijf in dwarsrichting maar buigen gecontroleerd in de korderichting onder dynamische druk.

De galerij laat zien:

  • Een klantspecifieke composiettechnologie voor sandwichbouw met dubbelzijdige afwerking op basis van een kern van epoxyschuim. 
  • Een instrument voor meting van thermische geleiding tussen gas en wand tijdens compressie in een cylinder. 

Wij danken u voor uw interesse in Huygens Engineers, wij beantwoorden uw vragen graag en we nodigen u van harte uit om te overwegen of wij iets voor u kunnen betekenen. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 074 750 8806 of via het e-mailadres: sales@huygens-engineers.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt